Únik z knihovny pana Lemoncella - Grabenstein, Chris, 1955- (Fragment, 2022)
Výstřední miliardář a slavný tvůrce všelijakých her, pan Lemoncello, uspořádá večer her ve své knihovně. Ovšem ten největší chyták tkví v posledním úkolu - dostat se ven.