Vše, co jsme si nikdy neřekli - Ng, Celeste (Světová knihovna (Odeon), 2023)
Vnitřní sonda do života čínsko-americké rodiny v 70. letech 20. století, která se vyrovnává se smutkem způsobeným smrtí dcery.