Bláznivé rodičovství : humorná siesta pro unavené rodiče - Tchawou Tchuisseu, Karla, 1992- (Universum (Euromedia Group), 2024)
Humorně laděná knížka o rodičovství a rodinných vztazích potěší unavené rodiče a odlehčí starosti všedních dní.