Praha v kostce : Brainbox. desetiminutová hra na procvičení paměti a vědomostí pro 1 a více hráčů od 8 let (Brainbox)
Desetiminutová hra na procvičení paměti a vědomostí o Praze. Na 70 kartičkách jsou zobrazeny nejznámější pražské památky, zajímavosti, události a osobnosti.