Námořníci z Nordenu : rodinná hra od autora hry Osadníci z Katanu
Originální rodinná desková hra, v níž bojujete proti pirátům, plánujete své obchodní strategie a pomáháte ohroženým městům včasnými dodávkami zásob.Vítězí hráč, který si dobře vybaví loď, najme spolehlivé námořníky a chytře si zvolí svou cestu. Ve hře procvičíte své logické myšlení, strategii a intuici.