Logico piccolo. Oko a ruka : skrývačky (Logico piccolo)
Soubor pracovních listů systému Logico piccolo zaměřený na rozvoj vizuálního vnímání, hledání shod a rozdílů a koncentraci pozornosti je určen pro předškolní stupeň MŠ a první ročník ZŠ. Vkládáním karet do rámečku Logico piccolo a posouváním barevných knoflíků děti označují správné odpovědi.