Logico primo. Zbystři zrak a soustřeď se! (Logico primo - učení hrou)
Soubor pracovních listů zaměřených na vizuální vnímání, koncentraci pozornosti, prostorovou orientaci a rozpoznávání barev a vzorů je určen dětem od 4 let. Vkládáním karet do rámečku Logico primo a posouváním barevných knoflíků děti označují správné odpovědi.