Kainovo znamení - Archer, Jeffrey (Baronet, 1995)
Pokračování epické ságy (1. díl Kane a Abel) zychycující životní osudy dvou odlišných mužů, bankéře a chudého nalezence, které spojuje pouze touha vybojovat si své místo na slunci. Jejich životy se náhodně, avšak o to dramatičtěji střetnou, neboť Kane nepřímo zaviní smrt Abelova nejlepšího přítele.