Child, J., Bertholle, L., Beck, S., Sládek, J., & Kozák, J. (2014). Umění francouzské kuchyně: Světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně (Vydání první.). V Brně: Jota.
Styl ChicagoChild, Julia, Louisette Bertholle, Simone Beck, Jan Sládek, and Jan Kozák. Umění Francouzské Kuchyně: Světoznámá Bible Kulinářského Umění, Základní Příručka Všech Milovníků Francouzské Kuchyně. Vydání první. V Brně: Jota, 2014.
Citace podle MLAChild, Julia, et al. Umění Francouzské Kuchyně: Světoznámá Bible Kulinářského Umění, Základní Příručka Všech Milovníků Francouzské Kuchyně. Vydání první. V Brně: Jota, 2014.
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..