Uprdelismus - Menděl, Jan, 1983- (Euromedia Group, 2021)
Příručka opačného postupu nenaučí meditacím, cvikům a dechovým cvičením, ale doporučuje věci okolo nevnímat tak vážně a dokázat se nad ně povznést. Tím lze dle autora docílít opravdové osobní svobody.