Jaro, léto, podzim, zima, ve školce je pořád prima /

Aktivity jsou členěny do bloků, každý blok je uveden motivačním příběhem. Úkoly se vyváženě věnují rozvíjení pohybových dovedností, zdokonalování řečového projevu, motorických a grafomotorických schopností, zrakového vnímání, sluchového vnímání, smyslu pro rytmus, prostorové orientace, pozornosti, p...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Konvalinová, Kateřina, 1986- (Autor)
Další autoři: Plicková, Edita, 1940- (Ilustrátor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Portál, 2014
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Aktivity jsou členěny do bloků, každý blok je uveden motivačním příběhem. Úkoly se vyváženě věnují rozvíjení pohybových dovedností, zdokonalování řečového projevu, motorických a grafomotorických schopností, zrakového vnímání, sluchového vnímání, smyslu pro rytmus, prostorové orientace, pozornosti, paměti, logického myšlení, rozlišování barev, geometrických tvarů, výtvarného projevu, postřehu, tvořivosti atd. Aktivity zohledňují RVP PV. Deset kapitol je koncipováno jako průvodce školním rokem, činnosti lze tedy uplatňovat ve větších logických a tematických celcích, nicméně není to nutné, úkoly lze zařazovat i nezávisle na sobě. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Metodická příručka pro učitele v mateřských školách a prvních třídách základních škol přináší náměty pro práci s dětmi po celý školní rok.
Fyzický popis:159 s. : il. ; 23 cm
ISBN:978-80-262-0620-0