Obálka E-book preview:

PDF

ePub
Pro půjčování­ e-knih musí­te být přihlášeni.

Poustevník /

Kanárský ostrov Fuerteventura zažil už lepší časy a prospěl by mu návrat turistů. Když je nalezeno v havarovaném autě zavražděné dítě, policie se bude snažit případ nijak nerozmazávat a rychle jej uzavřít. Tragické úmrtí chlapečka však nenechá v klidu dlouholetého samotářského obyvatele ostrova Erha...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Rydahl, Thomas, 1974- (Autor)
Další autoři: Novotný, Robert, 1964- (Překladatel)
Médium: E-kniha Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Mladá fronta, 2017
Vydání:První vydání
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Kanárský ostrov Fuerteventura zažil už lepší časy a prospěl by mu návrat turistů. Když je nalezeno v havarovaném autě zavražděné dítě, policie se bude snažit případ nijak nerozmazávat a rychle jej uzavřít. Tragické úmrtí chlapečka však nenechá v klidu dlouholetého samotářského obyvatele ostrova Erharda, který ačkoliv se zdánlivě neorientuje v moderním světě, vidí možná dál a hlouběji než ostatní. Stárnoucí muž živící se jako taxikář se víceméně odstřihl od běžného světa a nyní se bude snažit objasnit komplikovanou vraždu sahající až za hranice samotného ostrova. Severský thriller obdržel dvě nejprestižnější ocenění severské krimi.
Nevšední rozsáhlý detektivní román z prostředí ostrova Fuerteventura, který ztrácí rychle svůj turistický lesk a kterému by zveřejnění vraždy dítěte jaksi neprospělo. Hrozivý případ však nenechá spát jistý poustevník.
Popis jednotky:Přeloženo z dánštiny
Fyzický popis:493 stran ; 22 cm
ISBN:9788020441195