Houbová kuchařka : žampiony, lišky, hřiby : 102 nejlepších receptů /

Zajímavé recepty na přípravu houbových pokrmů, polévek, salátů, vegetariánských jídel, kombinací s těstovinami, rýží, masem, rybami a mořskými plody doplňují údaje o nutriční a energetické hodnotě.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Médium: Brožura
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Grada, 2008
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Zajímavé recepty na přípravu houbových pokrmů, polévek, salátů, vegetariánských jídel, kombinací s těstovinami, rýží, masem, rybami a mořskými plody doplňují údaje o nutriční a energetické hodnotě.
Popis jednotky:Přeloženo z němčiny
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:96 s. : barev. il. ; 21 cm
ISBN:978-80-247-2458-4