Houbová kuchařka : žampiony, lišky, hřiby : 102 nejlepších receptů /
Zajímavé recepty na přípravu houbových pokrmů, polévek, salátů, vegetariánských jídel, kombinací s těstovinami, rýží, masem, rybami a mořskými plody doplňují údaje o nutriční a energetické hodnotě.
Uloženo v:
Médium: | Brožura |
---|---|
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Grada,
2008
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Zajímavé recepty na přípravu houbových pokrmů, polévek, salátů, vegetariánských jídel, kombinací s těstovinami, rýží, masem, rybami a mořskými plody doplňují údaje o nutriční a energetické hodnotě. |
---|---|
Popis jednotky: | Přeloženo z němčiny Obsahuje rejstřík |
Fyzický popis: | 96 s. : barev. il. ; 21 cm |
ISBN: | 978-80-247-2458-4 |