Zavařujeme bez chemie : konzervace ovoce, hub, zeleniny, masa /
Uloženo v:
Hlavní autor: | Drahotínská, Olga (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Agentura VPK
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Kuchařinka
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Zavařujeme ovoce, zeleninu a houby /
Autor: Vlachová, Libuše
Vydáno: (1986) -
Zavařování ovoce, kandování a nakládání /
Autor: Colditzová, Gabriele
Vydáno: (1997) -
Jihočeská houbařská kuchařka /
Autor: Vrabec, Vilém
Vydáno: (1982) -
Fritování /
Autor: Teitge, Ines
Vydáno: (1994) -
Brambory a bramborové pokrmy /
Autor: Šimek, Jaroslav
Vydáno: (1991)