Kineziologie a stravování : správné jídlo ve správný čas /

První část je věnována výkladu základních pojmů z oboru kineziologie a podstaty kineziologické stravy. Dále obsahuje hodnocení nejběžnějších potravin i potravin obsahující tzv. velké alergeny a jejich přímý vliv na člověka. Další kapitola obsahuje výklad jednoduchých cvičení, která jsou předpokladem...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Silva, Kim da, 1943- (Autor)
Další autoři: Schwingerová, Mária (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Olomouc : Fontána, 2003
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Knihovna Železný Brod

Informace o exemplářích z: Knihovna Železný Brod
Signatura: 613.2
Jednotka 41748 Dostupné  Požadavek