Kineziologie a stravování : správné jídlo ve správný čas /

První část je věnována výkladu základních pojmů z oboru kineziologie a podstaty kineziologické stravy. Dále obsahuje hodnocení nejběžnějších potravin i potravin obsahující tzv. velké alergeny a jejich přímý vliv na člověka. Další kapitola obsahuje výklad jednoduchých cvičení, která jsou předpokladem...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Silva, Kim da, 1943- (Autor)
Další autoři: Schwingerová, Mária (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Olomouc : Fontána, 2003
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:První část je věnována výkladu základních pojmů z oboru kineziologie a podstaty kineziologické stravy. Dále obsahuje hodnocení nejběžnějších potravin i potravin obsahující tzv. velké alergeny a jejich přímý vliv na člověka. Další kapitola obsahuje výklad jednoduchých cvičení, která jsou předpokladem rovnováhy všech fyziologických procesů a pozitivně podporují naší energii. Závěr tvoří 54 receptů s návodem na přípravu pokrmů doporučených k snídani, k obědu a k večeři (po 16.hodině)a návody na různé typy zákusků a sladkostí pro zvláštní příležitosti.
Příručka o významu správného stravování, které je vedle cvičení nedílnou součástí kineziologické terapie při léčbě pacientů, trpících různými druhy alergií.
Popis jednotky:2000 výt.
Přeloženo z němčiny
Fyzický popis:144 s. : il. ; 22 cm
ISBN:80-7336-087-X