Kineziologie a stravování : správné jídlo ve správný čas /
První část je věnována výkladu základních pojmů z oboru kineziologie a podstaty kineziologické stravy. Dále obsahuje hodnocení nejběžnějších potravin i potravin obsahující tzv. velké alergeny a jejich přímý vliv na člověka. Další kapitola obsahuje výklad jednoduchých cvičení, která jsou předpokladem...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Olomouc :
Fontána,
2003
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | První část je věnována výkladu základních pojmů z oboru kineziologie a podstaty kineziologické stravy. Dále obsahuje hodnocení nejběžnějších potravin i potravin obsahující tzv. velké alergeny a jejich přímý vliv na člověka. Další kapitola obsahuje výklad jednoduchých cvičení, která jsou předpokladem rovnováhy všech fyziologických procesů a pozitivně podporují naší energii. Závěr tvoří 54 receptů s návodem na přípravu pokrmů doporučených k snídani, k obědu a k večeři (po 16.hodině)a návody na různé typy zákusků a sladkostí pro zvláštní příležitosti. Příručka o významu správného stravování, které je vedle cvičení nedílnou součástí kineziologické terapie při léčbě pacientů, trpících různými druhy alergií. |
---|---|
Popis jednotky: | 2000 výt. Přeloženo z němčiny |
Fyzický popis: | 144 s. : il. ; 22 cm |
ISBN: | 80-7336-087-X |