Zvěřina /
Recepty na přípravu klasických pokrmů ze zvěřiny i moderních variant tradičních jídel. Praktické rady včetně podrobných pracovních postupů.
Uloženo v:
Další autoři: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
V Praze :
Ikar,
2007
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01277nam a2200325 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | KN4215700000039039 | ||
005 | 20190501234044.0 | ||
008 | 170822s2007 xr |||||||||||||||||cze d | ||
015 | |a cnb001715202 | ||
020 | |a 978-80-249-0875-5 |q (váz.) | ||
035 | |a (OCoLC)187295824 | ||
040 | |a JNG503 |b cze | ||
041 | 1 | |a cze |h ger | |
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 641.55:637.55 |2 MRF | ||
080 | |a (083.12) |2 MRF | ||
245 | 0 | 0 | |a Zvěřina / |c [z německého originálu ... přeložila Alena Bezděková] |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a V Praze : |b Ikar, |c 2007 | ||
300 | |a 160 s. : |b barev. il. ; |c 28 cm | ||
500 | |a Obsahuje rejstřík | ||
520 | |a Recepty na přípravu klasických pokrmů ze zvěřiny i moderních variant tradičních jídel. Praktické rady včetně podrobných pracovních postupů. | ||
650 | 0 | 7 | |a zvěřinová jídla |7 ph116792 |2 czenas |
653 | |a kuchařky |a recepty |a zvěřina | ||
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Bezděková, Alena |4 trl | |
765 | 0 | |t Wild | |
910 | |a JNG503 | ||
999 | |c 25240 |d 25240 | ||
993 | |0 0 |1 421570041804 |4 0 |6 641_000000000000000_55637_55 |7 0 |9 31533 |b 0 |c 41804 |d 2018-12-31 |e 0 |f DOSP |g 641.55:637.55 |i nezn. |l DOSP |r 2020-01-27 |t 5 |w 2019-05-01 |y KN |