Zvěřina /
Recepty na přípravu klasických pokrmů ze zvěřiny i moderních variant tradičních jídel. Praktické rady včetně podrobných pracovních postupů.
Uloženo v:
Další autoři: | Bezděková, Alena (Překladatel) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
V Praze :
Ikar,
2007
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Maso všech chutí : lahodné a pikantní speciality z tuzemska i ze světa : 100 nejlepších receptů na celý rok : přehledná kuchařka : tipy, které se hodí v každé kuchyni! /
Autor: Mandžuková, Jarmila, 1959-
Vydáno: (2006) -
Česká kuchařka /
Autor: Fialová, Juliana Anna, 1902-1981, a další
Vydáno: (1983) -
Krása korejského jídla : 100 nejoblíbenějších receptů /
Vydáno: (2009) -
Rychlé večeře pro moderní ženu /
Autor: Frolíková, Jana
Vydáno: (2011) -
Slovenská kuchařka /
Autor: Kotrba, František, 1907-1972
Vydáno: (2003)