Krkonošská a podkrkonošská kuchyně /

Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vašák, Jaroslav, 1947- (Autor)
Další autoři: Bozděchová, Martina (Ilustrátor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Ikar, 2012
Vydání:Vyd. 1.
Edice:Krajové speciality
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Knihovna Železný Brod

Informace o exemplářích z: Knihovna Železný Brod
Signatura: 641
Jednotka 37399 Dostupné  Požadavek