Krkonošská a podkrkonošská kuchyně /
Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2012
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Edice: | Krajové speciality
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01468nam a2200253 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | KN4215700000032156 | ||
005 | 20190501225346.0 | ||
008 | 120905s2012 xr |||||||||||||||||cze d | ||
020 | |a 978-80-249-1901-0 : |c Kč 229.00 | ||
040 | |a JNG503 |b cze | ||
080 | |a 641 |2 h | ||
100 | 1 | |a Vašák, Jaroslav, |d 1947- |7 jn20000810138 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Krkonošská a podkrkonošská kuchyně / |c Jaroslav Vašák ; ilustrátor Martina Bozděchová |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Praha : |b Ikar, |c 2012 | ||
300 | |a 181 s. | ||
490 | 1 | |a Krajové speciality | |
520 | 2 | |a Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského gastronomického slovníčku. Historický úvod vás nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat. | |
653 | |a kuchařky |a recepty |a krajová jídla |a Krkonoše |a Podkrkonoší |a regionální literatura | ||
700 | 1 | |a Bozděchová, Martina |4 ill | |
830 | 0 | |a Krajové speciality | |
910 | |a JNG503 | ||
999 | |c 21064 |d 21064 | ||
993 | |0 0 |1 421570037399 |4 0 |6 641_000000000000000 |7 0 |9 27271 |a 229.00 |b 0 |c 37399 |d 2018-12-31 |e 3 |f DOSP |g 641 |h 160.30 |i Beta Jablonec n N. |l DOSP |m 4 |r 2025-01-10 |s 2024-12-03 |t 5 |w 2019-05-01 |y KN |