Krkonošská a podkrkonošská kuchyně /

Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vašák, Jaroslav, 1947- (Autor)
Další autoři: Bozděchová, Martina (Ilustrátor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Ikar, 2012
Vydání:Vyd. 1.
Edice:Krajové speciality
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01468nam a2200253 4500
001 KN4215700000032156
005 20190501225346.0
008 120905s2012 xr |||||||||||||||||cze d
020 |a 978-80-249-1901-0 :  |c Kč 229.00 
040 |a JNG503  |b cze 
080 |a 641  |2 h 
100 1 |a Vašák, Jaroslav,  |d 1947-  |7 jn20000810138  |4 aut 
245 1 0 |a Krkonošská a podkrkonošská kuchyně /  |c Jaroslav Vašák ; ilustrátor Martina Bozděchová 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Ikar,  |c 2012 
300 |a 181 s. 
490 1 |a Krajové speciality 
520 2 |a Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského gastronomického slovníčku. Historický úvod vás nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat. 
653 |a kuchařky  |a recepty  |a krajová jídla  |a Krkonoše  |a Podkrkonoší  |a regionální literatura 
700 1 |a Bozděchová, Martina  |4 ill 
830 0 |a Krajové speciality 
910 |a JNG503 
999 |c 21064  |d 21064 
993 |0 0  |1 421570037399  |4 0  |6 641_000000000000000  |7 0  |9 27271  |a 229.00  |b 0  |c 37399  |d 2018-12-31  |e 3  |f DOSP  |g 641  |h 160.30  |i Beta Jablonec n N.  |l DOSP  |m 4  |r 2025-01-10  |s 2024-12-03  |t 5  |w 2019-05-01  |y KN