Krkonošská a podkrkonošská kuchyně /
Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Vašák, Jaroslav, 1947- (Autor) |
---|---|
Další autoři: | Bozděchová, Martina (Ilustrátor) |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2012
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Edice: | Krajové speciality
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Krkonošská kuchařka /
Autor: Marhold, Jiří, 1932- -
Maso všech chutí : lahodné a pikantní speciality z tuzemska i ze světa : 100 nejlepších receptů na celý rok : přehledná kuchařka : tipy, které se hodí v každé kuchyni! /
Autor: Mandžuková, Jarmila, 1959-
Vydáno: (2006) -
Česká kuchařka /
Autor: Fialová, Juliana Anna, 1902-1981, a další
Vydáno: (1983) -
Krása korejského jídla : 100 nejoblíbenějších receptů /
Vydáno: (2009) -
Hory za války /
Autor: Šír, Josef, 1859-1920
Vydáno: (1945)