Příprava jídel na pánvi : skleničková kuchařka /

Výběr kuchařských předpisů pro využití pánví a pánviček, na pokrmy slané i sladké, na úpravu mas, ryb, drůbeže, zvěřiny, různých druhů zelenin a ovoce, palačinek, dezertů ap.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vlachová, Libuše (Autor)
Médium: Brožura
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Agentura VPK, 2007
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Výběr kuchařských předpisů pro využití pánví a pánviček, na pokrmy slané i sladké, na úpravu mas, ryb, drůbeže, zvěřiny, různých druhů zelenin a ovoce, palačinek, dezertů ap.
Fyzický popis:106 s., [12] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
ISBN:978-80-7334-119-0