Příprava jídel na pánvi : skleničková kuchařka /
Výběr kuchařských předpisů pro využití pánví a pánviček, na pokrmy slané i sladké, na úpravu mas, ryb, drůbeže, zvěřiny, různých druhů zelenin a ovoce, palačinek, dezertů ap.
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Brožura |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Agentura VPK,
2007
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Výběr kuchařských předpisů pro využití pánví a pánviček, na pokrmy slané i sladké, na úpravu mas, ryb, drůbeže, zvěřiny, různých druhů zelenin a ovoce, palačinek, dezertů ap. |
---|---|
Fyzický popis: | 106 s., [12] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm |
ISBN: | 978-80-7334-119-0 |