Příprava jídel na pánvi : skleničková kuchařka /
Výběr kuchařských předpisů pro využití pánví a pánviček, na pokrmy slané i sladké, na úpravu mas, ryb, drůbeže, zvěřiny, různých druhů zelenin a ovoce, palačinek, dezertů ap.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Vlachová, Libuše (Autor) |
---|---|
Médium: | Brožura |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Agentura VPK,
2007
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Kuchařská kniha vaření a pečení /
Autor: Horecká, Zdenka
Vydáno: (2010) -
Brokolice na 150 způsobů : 150 receptů /
Autor: Havlů, Karina, 1951-
Vydáno: (2005) -
Vánoce v kuchyni slavných : praktická a vždy použitelná vánoční kuchařka /
Autor: Besserová, Miroslava, 1946-2017
Vydáno: (2007) -
Slovenská kuchařka /
Autor: Kotrba, František, 1907-1972
Vydáno: (2003) -
Moje studentská kuchařka /
Autor: Rytířová, Helena, 1951-
Vydáno: (2015)