Příprava jídel na pánvi : skleničková kuchařka /

Výběr kuchařských předpisů pro využití pánví a pánviček, na pokrmy slané i sladké, na úpravu mas, ryb, drůbeže, zvěřiny, různých druhů zelenin a ovoce, palačinek, dezertů ap.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vlachová, Libuše (Autor)
Médium: Brožura
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Agentura VPK, 2007
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01361nam a2200325 4500
001 BR4215700000039049
005 20190501140330.0
008 170824s2007 xr |||||||||||||||||cze d
015 |a cnb001716541 
020 |a 978-80-7334-119-0  |q (brož.) :  |c Kč 109,00 
035 |a (OCoLC)188555473 
040 |a JNG503  |b cze 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.55  |2 MRF 
080 |a 641.542.7  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Vlachová, Libuše  |4 aut 
245 1 0 |a Příprava jídel na pánvi :  |b skleničková kuchařka /  |c Libuše Vlachová 
246 3 0 |a Skleničková kuchařka 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Agentura VPK,  |c 2007 
300 |a 106 s., [12] s. barev. obr. příl. :  |b il. ;  |c 21 cm 
520 |a Výběr kuchařských předpisů pro využití pánví a pánviček, na pokrmy slané i sladké, na úpravu mas, ryb, drůbeže, zvěřiny, různých druhů zelenin a ovoce, palačinek, dezertů ap. 
650 0 7 |a jídla  |7 ph114847  |2 czenas 
650 0 7 |a pánve (nádobí)  |7 ph402616  |2 czenas 
653 |a kuchařky  |a recepty 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
910 |a JNG503 
999 |c 6497  |d 6497 
993 |0 0  |1 421574002013  |4 0  |6 641_550000000000000  |7 0  |9 6534  |b 0  |c 4002013  |d 2018-12-31  |f SKL  |g 641.55  |h 109.00  |i nezn.  |l SKL  |r 2020-01-27  |t 5  |w 2019-05-01  |y BR